top of page
  • Forfatterens bildeMørsvikvatn med omegn grunneierlag

NYTT FRA MØRSVIKELVA!

Oppdatert: 13. jul. 2023

Grunneierlaget har plassert ut benker forskjellige steder langs Mørsvikelva! De er både for fiskere og de som bare vil trø seg en tur. Stiene mellom fiskeplassene er ryddet og fiskekort kan kjøpes på Mørsvikbotn camping. NB! Elva er under oppsyn. Benkene er laget av Siso vekst og vi er kjempefornøyde med resultatet. Stor takk til Sørfold kommune som har bidratt med midler til disse!

Vi ønsker alle en fin friluftsopplevelse i elva!


Priser:

Døgnkort: kr. 100,-

3 døgnskort: kr. 250,- (Gjelder kun juli)

Depositum: kr. 100,- (Tilbakebetales ved innlevering av fangstrapport)


NB! Barn under 18 fisker gratis, men må løse fiskekort og levere fangstrapport.


Fisketid: 1. juli - 31. august


Fiskesti langs Mørsvikelva

Mørsvikelva har vist seg å ha gode oppvekstvilkår for laks og sjøørret. Dette ønsker vi å ivareta. Derfor er det bare den ene sida av elva som er tilrettelagt for fisking, dvs siden nærmest E6.

Kantvegetasjonen langs elvestrekningen er godt bevart, inngrep er gjort i samråd med statsforvalteren og Sørfold kommune. Elva svinger seg fra den ene siden til den andre nedover dalen, du vet aldri hva som venter rundt neste sving. Vi vil fortsette arbeidet med fiskesti langs Mørsvikelva og ønsker deg en fin stund her. Vis hensyn og følg friluftslovens bestemmelser. Ta med deg søppel hjem og vær forsiktig med bruk av ild av hensyn til brannfare, skog og sårbar natur.


Villmarksbenk fra Siso vekst
Kulp i Mørsvikelva

Villmarksbenk ved Mørsvikelva
Fra Fossen

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page